luni, 14 ianuarie 2013

Canon 70D va fi anuntat maine?

Canon 60D
Canon 60D
Din ce in ce mai multe afirma ca maine, 15 Ianuarie, vom asista la lansarea lui , cel mai nou membru al gamei DSLR mid-level a producatorului nipon. Desi inca nu se cunosc prea multe detalii despre specificatiile tehnice ale aparatului care va inlocui actualul Canon 60D, este de asteptat ca acesta sa fie un update major, cu procesor DIGIC V, un senzor APS-C de 21 de megapixeli cu sistem de focalizare hibrid cu 19 puncte de focus (asemanator Canon 650D) si un body din metal, asemanator vechiului Canon 50D. Bineinteles, aparatul va putea inregistra filme in format Full HD cu sunet stereo, va fi compatibil cu obiectivele Canon EF-S STM si va avea ecran LCD rabatabil.
Toate aceste informatii raman, deocamdata, la stadiul de zvonuri. Ce stim cu certitudine este ca pe 15 ianuarie Canon va inaugura primul Concept Store in Canada, primul magazin propriu al brandului, dupa modelul Apple / Nikon Yellow Store. Acest magazin va fi urmat, la scurt timp, de unul in Brazilia la Sao Paulo si unul in Australia, la Sidney. Inca nu avem informatii despre un posibil Canon Concept Store in Europa…
Desi stim ca multi dintre voi asteapta noul , cel mai probabil acesta va fi anuntat in luna Martie si va avea un senzor APS nou, reproiectat, alaturi de procesorul DIGIC VI.
Pana atunci insa, acestea sunt doar niste zvonuri. Vom reveni cu actualizari in masura in care aflam informatii noi.
Via Canon Rumors
Canon 60D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu